Menu Sluiten

3d Modelleren

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Als het bestaat, kunnen we het meten

Geografische data vormt een belangrijk element in onze moderne samenleving. Wij ondersteunen onze klanten bij het inwinnen, analyseren, inspecteren en visualiseren van dergelijke data.

Kwaliteit maakt deel uit van ons DNA

Onze focus is gericht op het bereiken van excellente resultaten in alles wat we doen. Voortdurend op zoek naar creatieve, innovatieve en efficiënte manieren om onze expertise in alle aspecten van ons werk toe te passen. GlobeZenit is ISO 9001:2005 en VCA*:2017/6.0 gecertificeerd.

Onze services:

Landmeetkunde
Mapping
Scanning & Modellering
Inspecties
Geo ICT

MOVING ON in een steeds veranderende wereld

Wij omarmen verandering, flexibiliteit en aanpassing aan een snel evoluerende wereld.

BUSINESS “not” as usual

Samen met onze partners werken wij oplossingen op maat uit die de waarde bieden die zij zoeken.

01586110158611

Informatie over 3d Modelleren.

Wat is 3D modellering.

3D modelleren wil zeggen dat je bij een object, zoals een gebouw, niet alleen de breedte en hoogte weergeeft, maar ook de diepte.

3D modelleren stelt je in staat, een idee om te zetten in een digitaal 3D model. Een bestaand gebouw kan je modelleren tot een BIM model.

Eenvoudig gezegd is 3D modelleren het proces van het maken van virtuele 3D modellen van fysieke objecten. U kunt deze techniek gebruiken om decors te ontwerpen, personages te ontwikkelen of producten te animeren. Het is ook nuttig voor speciale effecten.

Er zijn veel verschillende soorten 3D modellering. Sommige zijn effectiever dan andere.

Zo is polygonale modellering een van.

More info

tags: Inspectie – Landmeetkunde – Mapping – Modellering – Modellering Belgie – 

Wenst u meer info over 3d modelleren kijk dan vlug op https://www.globezenit.be | 3d Modelleren

Inspecties | Modellering | Landmeetkunde | Ict | Landmeten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

3d modelleren

bimconsult techniekenstudies projecten klanten team vacatures contact bimcordinatie bimmodeling bimmanagement revit implementatie bimconsulttechniekenstudiesprojectenklantenteamvacaturescontact ready to bim were ready to talk bimcordinatiebimmodelingbimmanagementrevit implementatie bim modeling geen bim zonder dmodel. Het is de basis van bim n een belangrijke stap die je als bimbouwer zal moeten zetten. Overzicht kan u daarbij de nodige ondersteuning bieden. Onze dmodellen helpen u om sneller en efficinter te bouwen met minder faalkosten. Ook bij het beheer van een opgeleverd gebouw komen ze goed van pas. We bouwen een dmodel op volgens de noden die u vooropstelt 3d modelleren maatwerk Deze kunnen verder verfijnd worden in functie van de aanbesteding en de uitvoering van uw project. Model.

zoeken… Menu home geschiedenis diensten referenties nieuws contact d scanning laserscanner voor snelle en exacte metingen in drie dimensies binnen en buiten. Deze meting resulteert in een puntenwolk van waaruit het d modelleren kan starten. Ook leveren wij puntenwolken indien gewenst Het voorruitzicht van 3d modelleren Diensten fieldsupervisie engineering support design support d scanning contacteer ons kasteelstraat dendermonde home contact webdesign by conversal .

Mededeling over 3d modelleren

services projecten over ons jobs contact en fr cancel services projecten over ons jobs contact en fr west d modelleren scan to cad d modelleren het vervolg op d laser scannen https www.globezenit.be wpcontent uploads wasserbilligmb.mp door het d modelleren van een asbuilt omgeving krijgt u als professional in architectuur engineering of constructie een volledig beeld van de bestaande situatie waarop u kan verder bouwen. Daardoor kan u slimmer plannen obstakels voorzien en wijzigingen beperken. de documentatie die u krijgt is daarom ook ongevenaard. Hiervoor kan u rekenen op onze experten in d modelleren die d laserscan data omzetten naar dmodellen met een hoog detailniveau. Zij zijn vertrouwd met het d modelleren van gebouwen constructies infrastructuren n.