Menu Sluiten

3d Met Een Hoog Detailniveau

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Als het bestaat, kunnen we het meten

Geografische data vormt een belangrijk element in onze moderne samenleving. Wij ondersteunen onze klanten bij het inwinnen, analyseren, inspecteren en visualiseren van dergelijke data.

Kwaliteit maakt deel uit van ons DNA

Onze focus is gericht op het bereiken van excellente resultaten in alles wat we doen. Voortdurend op zoek naar creatieve, innovatieve en efficiënte manieren om onze expertise in alle aspecten van ons werk toe te passen. GlobeZenit is ISO 9001:2005 en VCA*:2017/6.0 gecertificeerd.

Onze services:

Landmeetkunde
Mapping
Scanning & Modellering
Inspecties
Geo ICT

MOVING ON in een steeds veranderende wereld

Wij omarmen verandering, flexibiliteit en aanpassing aan een snel evoluerende wereld.

BUSINESS “not” as usual

Samen met onze partners werken wij oplossingen op maat uit die de waarde bieden die zij zoeken.

01586110158611

More info

tags: Inspectie – Landmeetkunde – Mapping – Modellering – Modellering Belgie – 

Wenst u meer info over 3d met een hoog detailniveau kijk dan vlug op https://www.globezenit.be | 3d Met Een Hoog Detailniveau

Landmeetkunde | Scanning | Ict | Modellering | Landmeten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

3d met een hoog detailniveau

over ons afdelingen landmeten dlaserscanning bodemonderzoek milieuconsultancy asbestinventarisatie en sloopopvolgingsplannen inventarisatie openbaar domein kwaliteit amp erkenning vacatures privacy policy contact dlaserscanning meten tot in de kleinste details vraag nu een offerte aan. Contacteer ons dlaserscanning van asset d laserscanning is een techniek die het mogelijk maakt om in een zeer kort tijdsbestek de omgeving tot in het kleinste detail en in drie dimensies vast te leggen. We maken hierbij gebruik van een laserscanner. Dit is een meettoestel dat met hoge snelheid reflectorloos metingen verricht 3d met een hoog detailniveau voor uw firma op maat De lasertechniek is hetzelfde als die van de reflectorloze total station waar we eveneens over beschikken maar dan veel sneller en volledig automatisch. Gezien wij al van bij de start van onze opmetingen gekozen hebben voor de beste meetapparatuur die de markt aanbiedt hebben we opnieuw gekozen voor een scanner van het merk leica scanstation p. Deze scanner heeft een scansnelheid va.

services projecten over ons jobs contact en fr cancel services projecten over ons jobs contact en fr west d modelleren scan to cad d modelleren het vervolg op d laser scannen https www.globezenit.be wpcontent uploads wasserbilligmb.mp door het d modelleren van een asbuilt omgeving krijgt u als professional in architectuur engineering of constructie een volledig beeld van de bestaande situatie waarop u kan verder bouwen. Daardoor kan u slimmer plannen obstakels voorzien en wijzigingen beperken. de documentatie die u krijgt is daarom ook ongevenaard. Hiervoor kan u rekenen op onze experten in d modelleren die d laserscan data omzetten naar dmodellen met een hoog detailniveau Een extra woordje over 3d met een hoog detailniveau Zij zijn vertrouwd met het d modelleren van gebouwen constructies infrastructuren nutsvoorzieningen technisch.

Data over 3d met een hoog detailniveau

.